Χειροπέδες στον άνδρα που κλώτσησε και έριξε γάτα στη θάλασσα

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας ο «νταής» που κλώτσησε το γατάκι στην Αιδηψό. Την είδηση ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στο Twitter.

Δείτε: Εξοργιστικό περιστατικό στην Αιδηψό: Δελέασε γάτα με φαγητό και μόλις πλησίασε την κλώτσησε και την έριξε στη θάλασσα (Βίντεο)

Τι απαντά ο άνδρας που φαίνεται σε βίντεο να δελεάζει γάτα με φαγητό και να την κλωτσά στη θάλασσα

«Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι» αναφέρει στην ανάρτησή του.

«Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού. Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Από τις βρισιές στο… συγγνώμη

Η πρώτη αντίδραση του «νταή», ήρθε μέσα από story στο Instagram, στο οποίο αναφερόταν με ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις σε όλους όσους αντέδρασαν στην αθλιότητα που έπραξε.

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα ο «νταής» όχι έβριζε τους πάντες, αλλά… ζητούσε και τα ρέστα.

Αργότερα, κι ενώ το θέμα είναι πάρει ακόμα μεγαλύτερη έκταση, ακόμα και με την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο «νταής» αποφάσισε να σβήσει τα υβριστικά στόρι και να ανεβάσει νέο βίντεο στο οποίο… ζητά συγγνώμη και χρησιμοποιεί ως δικαιολογία ότι αυτός και η παρέα του είχαν πιει λίγο παραπάνω.

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@. Δεν κλοτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στην παραλία», λέει σε κάποια από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες με ζώα σε μία προσπάθεια να πείσει ότι είναι φιλόζωος και όχι κακοποιητής ζώων, όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Χειροπέδες στον άνδρα που κλώτσησε και έριξε γάτα στη θάλασσα”

  1. ένας σκυλάκος που τον έλεγαν Σπύρο

    (Η κοινωνία μας είναι μια καθυστερημένη κοινωνία. Τόσο καθυστερημένη που η σοβαροφανής κοπέλα θεωρείται σοβαρή, ενώ η ανίκανη θεωρείται “κορίτσι για σπίτι”)

    Ένα highland που το έλεγαν Σπύρο…

    Η Ε.Ζ. ήταν μια φαινομενικά γλυκιά κοπέλα. Μετρίου ύψους, πολύ αδύνατη, στα όρια του υγιούς, ωχρή, με φουντωτά πολύ σγουρά μακριά καστανόξανθα μαλλιά. Τα μάτια της ήταν καστανά και λίγο γουρλωτά, ενώ ντυνόταν πάντα σε στιλ preppy ή girly όπως λένε ή ladylike. Δεν θα την έβλεπες ποτέ με παντελόνι. Εμφανιζόταν πάντα με φούστες σε γραμμή άλφα, σακάκια και γοβάκια ή πέδιλα πλατφόρμες. Τα μαλλιά φρόντιζε πάντα να τα ισιώνει, θα πρέπει να ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρα και δύσκολη η δουλειά αυτή, για να εμφανίζεται με αυτό που υποτίθεται αρέσει περισσότερο στους άντρες, τα στιλπνά ίσια δυνατά μαλλιά. Φρόντιζε επίσης να κρύβει τα πρώτα λευκά με ξανθιές ανταύγειες. Το μακιγιάζ της ήταν πολύ διακριτικό, λίγο lipgloss, βάση, ρουζ και λίγη μαύρη μάσκαρα για τις ανύπαρκτες ξανθιές βλεφαρίδες. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ελαφρύ μακιγιάζ την έκανε να δείχνει άλλος άνθρωπος, η διαφορά ήταν μεγάλη. Ίσως όταν βαφτείς νιώθεις καλύτερα και αυτό βγαίνει προς τα έξω…
    Ήταν ανίκανη και τσαπατσούλα. Στο σχολείο ήταν μέτρια μαθήτρια, δεν είχε καταφέρει να πάρει ούτε το λόουερ, που το έπαιρναν έστω και με C ακόμα και κακοί μαθητές. Όχι ότι είναι κακό να είσαι κακός ή μέτριος μαθητής, αφού τελικά όλοι μπορούν να βρουν το δρόμο τους. Ήταν όμως πολύ φιλόδοξη, ήθελε πάση θυσία να γίνει κάτι και αυτό την οδήγησε στην Ιταλία, όχι για να σπουδάσει κάτι λιγότερο «σημαντικό» από νομική ή ιατρική. Έβαλε τα δυνατά της. Στη συνέχεια εργαζόταν ως βοηθός σε δικηγορικά γραφεία. Σπουδάζεις δικηγόρος, αλλά αν οι γνώσεις σου είναι για γραμματέας δικηγόρου… Σημασία είχε να πουλήσει τον εαυτό της ως “δικηγόρο” στους “γαμπρούς”.
    Έτσι και αλλιώς δεν την ενδιέφερε το επάγγελμα. Είχε έρθει η ώρα ο τόσος κόπος για το πτυχίο να βρει αντίκρισμα. Αδύνατη σε σημείο ανορεξίας, τσεκ. Ίσια γυαλιστερά μαλλιά, τσεκ. Ντύσιμο κομψό και θηλυκό, τσεκ. Είχε όλα όσα ήθελε ο νεοέλληνας γαμπρός γεννημένος το ’70 ή το ’80, για να μην πω και το ΄60. Χαμηλών τόνων, μιλούσε ελάχιστα και πρόσεχε, όπως έλεγε η ίδια, πάρα πολύ την «εικόνα» της. Δεν θα γυρνούσε για παράδειγμα αργά στο σπίτι το σαββατόβραδο, για να μη δώσει δικαιώματα στη γειτονιά, που ζούσε σε ρυθμούς αρχαίου χωριού. Αλήθεια, υπήρχαν γυναίκες γεννημένες το ’50, που για την εποχή τους ήταν πολύ πιο μοντέρνες και πιο σύγχρονες.
    Ώρα για γνωριμίες τώρα. Η πρώτη παγίδα γνωριμιών ήταν το βαφτιστήρι. Λαμπάδες για το βαφτιστήρι, ρούχα, παιχνίδια και παραμύθια για το βαφτιστήρι, βόλτες και έξοδοι με το βαφτιστήρι. Για να είναι όμως πιο σίγουρη απέκτησε και άλλη μια παγίδα γνωριμιών, ένα πανέμορφο κατάλευκο σκυλάκι ράτσας, που το αγόρασε πανάκριβο, αυτή που πάντα ήταν προσεχτική με τα χρήματα και ψώνιζε μόνο λίγα και καλά και από συγκεκριμένα μαγαζιά. Ήταν περήφανη για το πόσο εγκρατής ήταν στα ψώνια και για το πόσο καλά είχε υπό έλεγχο το βάρος της. Κυκλοφορούσε με το σκυλάκι και πραγματικά ήταν υπέροχο! Το πήγαινε στον κτηνίατρο, σε κομμωτήριο σκύλων, είχε βρει και άλλους ιδιοκτήτες σκύλων της ίδιας ράτσας και τους επισκεπτόταν ή πήγαιναν βόλτα μαζί. Τελικά δεν πήγε άδικα ο κόπος με το βαφτιστήρι. Οι κουμπάροι της της γνώρισαν γαμπρό και τι γαμπρό, πάντως το βασικό το είχε: Μόνιμη θέση στο δημόσιο. Περίμενε επί χρόνια να την παντρευτεί ένας γιατρός, με τον οποίο είχαν μία on – off σχέση και ο οποίος δεν ήταν τόσο χαζός να της κάνει πρόταση γάμου… Έτσι αυτή, μια επιστήμονας, έριξε τα στάνταρ της και καταδέχτηκε ένα παιδί από τα πρώην ΤΕΙ, αλλά ήταν όμως καλό παιδί, παραδοσιακό, παπαδοπαίδι, ψάλτης κτλ. Για να δαγκώσει τη… “λαμαρίνα” ο υποψήφιος εφάρμοζε ορισμένα παλιά δοκιμασμένα κόλπα. Αν για παράδειγμα ήταν μόνη στο σπίτι το σαββατόβραδο και αυτός τηλεφωνούσε στο σταθερό, εκείνη δεν απαντούσε, για να του δείξει ότι είχε καλύτερα πράγματα να κάνει από το να περιμένει πάνω από το τηλέφωνο… Άσχετα αν ήταν μόνη με το Σπύρο βλέποντας τηλεόραση. Ήξερε να εφαρμόζει τη συμπεριφορά του εγχειριδίου Why Men Love Bitches και του πιο προχωρημένου Why Men Marry Bitches…
    Από τότε που σοβάρεψε η υπόθεση με το παπαδοπαίδι, άρχισε να γίνεται λίγο καχύποπτη με όσους ενδέχεται να μην ήταν αρκετά καλοί… χριστιανοί. Αυτό με τους κουμπάρους ήταν η μισή αλήθεια, καθώς τότε μόλις είχε βάλει ίντερνετ και ξημεροβραδιαζόταν σε αυτό, το οποίο συνέβαλε στο «προξενιό». Αυτό που παλιά θεωρούνταν ταμπού και περιθωριακό, το να γνωρίσεις κάποιον μέσω ίντερνετ, τώρα είναι ο κανόνας. Είναι φορές που οι άνθρωποι νοσταλγούν το παρελθόν, τότε που οι γνωριμίες γίνονταν δια ζώσης και τα πρώτα ραντεβού δεν δίνονταν μέσω μιας οθόνης. Όταν μάλιστα η σχέση μπήκε σε τροχιά γάμου, απομάκρυνε με συνοπτικές διαδικασίες τους φίλους τους οποίους έβλεπε με συγκατάβαση, σαν ανόητα παιδιά, που μπορεί να έκαναν κακή εντύπωση στο γαμπρό και στα πεθερικά. Ήταν οι ίδιοι φίλοι που αρχικά τους είχε περιφέρει για χρόνια ως ενισχυτικά της «εικόνας» της, όμως να ξέρεις, πρέπει να διαλέγεις σωστά τους ανθρώπους. Αν δώσεις πολύ χώρο σε έναν ανίκανο και τσαπατσούλη, κάποια στιγμή θα αρχίσει να σου φέρεται με συγκατάβαση, θα σε θεωρεί σχεδόν αγαθό με την κακή έννοια…
    Όσο για το σκυλάκι, πήρε πόδι. Εγκαταλείφθηκε στο χωριό, μπορεί και να πέθανε. Είναι αυτού του είδους οι ζωόφιλοι αλά καρτ, που όπως φέρονται στα ζώα φέρονται και στους ανθρώπους. Μα καλά, δεν τη βλέπεις ότι είναι τυχοδιώκτρια, σχολίασε η μητέρα μου, όταν την είχε δει… Όλα έγιναν όπως πρέπει. Γάμος με όλες τις τιμές, βαπτίσεις μωρών, ευτυχώς βρήκε ένα παιδί από τον τόπο της, γιατί οι ξένοι κατά τη γνώμη της «δεν είναι άνθρωποι». Από τέτοιου είδους κυνικούς ανθρώπους παίρνει κανείς χρήσιμα μαθήματα… Αλλά όπως λέει μια μαροκινή παροιμία, η μαϊμού, ακόμα και αν φορέσει μεταξωτό τρίχωμα, δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να κάνει παρέα με τη γαζέλα…
    Η Ε.Ζ. έγινε ο εφιάλτης του συζύγου της, ο οποίος ευχόταν να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά να βρει η γυναίκα του δουλειά, μια οποιαδήποτε δουλειά, αρκεί να φύγει από το σπίτι. Σιγά σιγά έμαθε να βράζει φακές, να αγοράζει σεντόνια… βαμβακοσατέν και να τηλεφωνεί την Απολύμανση για να σκοτώσει τα έντομα (ψύλλοι και άλλα). Όταν πηγαίναμε στο Hondos Center γέμιζε την τσάντα της με πολύχρωμα κιλοτάκια, άλλα στον όροφο με τα είδη σπιτιού δεν ήξερε τι είναι το… μπεν μαρί. Αυτή είναι η κατάντια του θεσμού του γάμου και της οικογένειας στη σημερινή εποχή… Ήταν κάποια που ήξερα. Κάποια που τη θεωρούσα φίλη, όμως εκείνη με μισούσε, επειδή έχω ένα επάγγελμα που το γνωρίζω καλά και το αγαπώ…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί